Plaats gratis een advertentie!
 

 

Appartementen Karinthie (Oostenrijk) NL eigenaar

  • Straatnaam: kadöll 23
  • Plaats: Glanegg
  • Provincie: Provincie in Buitenland
  • Land: Overig/divers
  • Postcode: AT9555
  • Geplaatst op: 14 oktober 2015 12:24
  • Verloopt na: 75 dagen, 22 uren
Appartementen Karinthie (Oostenrijk) NL eigenaar

Omschrijving

Een gemoedelijk en gastvrij appartementenhuis voorzien van een tuin op het zuiden met diverse zitplaatsen en speelmogelijkheden voor de kinderen gelegen in het dorp Glanegg.
Haus Berkhout heeft appartementen voor 2 tot 6 personen en worden het gehele jaar verhuurd, en natuurlijk hebben de nieuw ingerichte appartementen alle faciliteiten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf.
De appartementen op de begane grond hebben een eigen opgang via de tuin en de appartementen op de 1e verdieping hebben een eigen balkon. Iedereen kan gebruik maken van de tuin met de nodige faciliteiten. Alle appartementen liggen op het zuiden en zijn voorzien van eigen keuken en badkamer, Tv-Sat, dvd speler, voorzien van internet.
In de zomer is er van alles om te ondernemen in Karinthië.
Wie lekker met het gezin een dagje op of aan het water wil vertoeven kan naar de Wörthersee of Össiachersee. Wanneer u iets wilt bezichtigen kunt diverse kanten uit b.v naar de Piramidekogel(uitkijktoren), Minimundus, de Druipsteen grot, Adelaarshow, de oude binnenstad van Klagenfurt en Sankt Veit met mooie gebouwen.
In de winter liggen de skigebieden de SimonHöhe 15 minuten, Gerlitzen 25 minuten en de TurracherHöhe 40 minuten vanaf Haus Berkhout. Voor vragen en informatie staan wij graag voor u klaar.
Wij zullen u dan ook van harte welkom heten in dit mooie Mediterranen Karinthië. De appartementen van Haus Berkhout worden het gehele jaar door verhuurd. Samen willen wij onze gasten, een onbezorgde, ontspannen en een fijne vakantie bieden. Karinthië bied u dan ook lange zomers en mooie winters.

Kijk voor meer informatie op www.hausberkhout.com
U kunt ons ook bereiken per telefoon en email
T: 0043 (0)4277-25108
Mobil: 0043 (0)66473994420 (Peter)
Mobil: 0043 (0)676 9469 590 (Anneke)
E: info@hausberkhout.com

Processing your request, Please wait....
Advertentie referentie ID: 54950f6922d95bc9

       

2,246 totaal aantal keer bekeken, 2 vandaag

  

Neem contact op met de verhuurder. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortvloeit uit geplaatste advertenties

Informatie over de verhuurder

  • Geplaatst door: Adverteren
  • Lid sinds: 16 januari 2013

Andere appartementen geplaatst door Adverteren

  • Geen andere appartementen gevonden.
Nieuw geplaatste advertenties van Adverteren »

Gesponsorde verhuur links

Promoot deze advertentie!!!